Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Première weekend | Paw Patrol: De film

Op zaterdag 14 & zondag 15 augustus komt Paw Patrol: De Film uit! Tijdens het premièreweekend maken wij er een feestje van bij INDUSTRY.
Op deze feestelijke dag ontvangen we je op de rode loper met een welkomstdrankje en kun je aansluitend genieten van de première van Paw Patrol!

In samenwerking met Stichting Hulphond Nederland organiseren wij allerlei leuke activiteiten en hopen wij samen met jullie een leuke donatie bij elkaar te verzamelen. Per verkocht ticket doneren wij €1,- aan deze mooie stichting en jullie krijgen ook de kans een mooie donatie te doen.

Dus zorg dat je er bij bent!

 

Paw Patrol: De Film

 

Paw Patrol: De Film Paw Patrol: De Film is het eerste avontuur op het witte doek gebaseerd op de populaire tv-serie. Als hun grootste vijand Humdinger burgemeester wordt van het nabijgelegen Avonturenstad en chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet komen, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de Paw Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden.

za 14 aug 11:00  

   

zo 15 aug 11:00