Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge

Sinterklaas Kleuterbios Ochtend

Op zaterdag 13 november 2021 is de intocht van Sinterklaas en zijn pieten. Om alvast in de stemming te komen organiseren wij een speciale Sinterklaas Kleuterbios Ochtend voor de allerkleinste film-fans!

Tijdens de voorstelling staat het geluid van de film iets zachter en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan. Ook krijgen de kinderen na afloop een écht filmdiploma! We hebben filmpiet weer uitgenodigd, dus we hopen dat hij er ook bij zal zijn.

Dit wordt een filmbezoek om nooit meer te vergeten!

 

De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje

 

De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje In het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de boot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd? Een klein ramp dreigt, want zonder sleutel zal Sinterklaas geen kadootjes kunnen brengen bij alle kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen.

 

za 13 nov 10:45  

    

 

 

 

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

 

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

za 13 nov 10:30