Bioscoopbonnen

INDUSTRY Bioscoopbon
Met de INDUSTRY Bioscoopbon geef je iemand een spannende, actievolle of juist een romantische avond cadeau! Wie wil dat nou niet? Ook is deze bioscoopbon altijd inwisselbaar en is deze onbeperkt geldig! Onze bioscoopbon is er al vanaf  € 5,00 en te besteden voor ticket(s) en/of voor de hapjes en drankjes. 

De INDUSTRY Bioscoopbon is verkrijgbaar bij onze ticketkassa tijdens onze openingstijden of in onze webshop

MaDiWoDo
Een MaDiWoDo-bioscoopkaart is geldig op maandag t/m donderdag en in te wisselen voor een regulier ticket exclusief toeslagen. De kaarten hebben een einddatum: na deze datum zijn de kaarten niet meer inwisselbaar bij de bioscopen. MaDiWoDo-bioscoopkaarten kunnen, zoals ook op de achterzijde is aangegeven, niet worden gebruikt tijdens officiële feestdagen en de kerstvakantie. 

Nationale Bioscoopbon
De Nationale Bioscoopbon is in te wisselen bij alle bioscopen van INDUSTRY.
Ook online! Dit doe je door bij afrekenen de Nationale Bioscoopbon als betaalmethode te kiezen en je barcode en pincode (verborgen achter de zilveren kraslaag) in te vullen. De Nationale Bioscoopbon vertegenwoordigt een geldwaarde. Is dit bedrag niet voldoende om de tickets mee te betalen dan het overige bedrag met een van de andere betaalopties worden betaald. De bioscoopbon kan niet besteed worden voor hapjes en drankjes. 

Cuijkse Cadeaubon
De Cuijkse Cadeaubon is in te wisselen bij INDUSTRY Cuijk. De Cuijkse Cadeaubon kan alleen worden ingewisseld bij de kassa voor tickets. De bon kan niet besteed worden voor hapjes en drankjes. 

 

*Let op: Enkel de INDUSTRY bioscoopbon, Cuijkse Cadeaubon én de Nationale Bioscoopbon zijn in te wisselen tijdens speciale premières, evenementen en/of acties.